Szállodák és hotelek idegenforgalmi cikkei

Nyaralás a Balatonon

Gyermekeink, ha meghallják, hogy a Balatonon lesz az idei üdülésünk programja, akkor biztosan nagy örömmel fogadják. A magyar tengerként is ismert tó hazánk egyik legnagyobb üdülő központja. Nagy turista látványosságnak számít még külföldön is, a turisták évről évre csodájára járnak.
A Balaton mindkét partján egymást érik a szebbnél szebb városok, falvak. A tó minden részén találhatóak számunkra megfelelő balatoni szállodák és hotelek, apartmanok, hiszen a Balaton partján szinte mindenhol igényes és szép szálláshelyek várják a látogatókat. A Balatonon manapság sokféle programmal lehet elütni az időt. A „Nyaralás a Balatonon” című programfüzetek, könyvek szinte minden bazár és bolt polcain megtalálhatók, amelyek segítenek eligazodni, hogy melyik városban, vagy faluban épp milyen rendezvényekkel találkozhatunk.

Ha a nyaralás Balatonon lesz, akkor biztos, hogy nem fogunk unatkozni. A legjobb wellness hotelek Siófok Hotel Azúr közvetlen Balaton parti szálloda vagy a siófoki Residence Hotel.  Ha valaki a „nyaralás a Balatonon” elhatározással indul el a nyáron, biztos, hogy megtalálja a neki való programot, ahol garantáltan jól érzi magát. A Balaton szó hallatán mindenkinek forró napsütés, és a hűsítő fürdő jut az eszébe, de sok kiváló éjszakai program is vár ránk, ha a nyaralásunkat itt töltjük.

Rengeteg koncert, a fiataloknak nagyon sokrétű programokkal kedveskednek a rendezők. Sok árus, köztük bazárosok is megtalálhatóak, amelyek széles választékkal várják a vásárlókat. Ha megéheztünk, rengetegféle ételkülönlegesség közül választhatunk.

Sok étterem várja az éhes nyaralókat. Ezek az éttermek fel vannak készülve minden olyan eshetőségre, amelyre igény lehet. Ha kisgyermekkel vagyunk, ne féljünk étterembe menni, mert biztos megtalálják a módját, hogy a család legkisebb tagja is megtalálja a neki legszimpatikusabb finomságokat.

Siófok a Balaton legkedveltebb városa. Ezek mellett ott van még Keszthely, Balatonaliga, Balatonalmádi, Balatonfüred, Balatonkenese, Tihany és sok más város, falu, amelyet vétek lenne kihagyni, ha a nyaralás Balatonon történik. Látogassunk el mindenhova, ami a Balaton körül megtalálható. Túrázzunk sokat a tó körül, és érezzük jól magunkat!


(2009-12-31)

✔️ Balatoni hotelek listája**** - Akciós wellness hotelek a Balatonnál

-    Vissza    -



Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614
Szabad szoba keresése és árellenőrzés
Booking.com